Starka och hållbara golv i Stockholm

Är du ansvarig för någon av Stockholms alla industrier och behöver ordna ett nytt golv? Här kommer tips som du kan tänka på när du letar efter ett tåligt och hållbart golv till dina lokaler.

Det finns hållbara golv och så finns det tuffa industrigolv, ett slags golv som verkligen ska kunna tåla stort slitage och diverse vätskor som kan råka hamna på golvet. Men det kan även röra sig om andra utmaningar som att maskiner ska köras på golvet och att temperaturerna kan vara mycket låga eller mycket höga. Kanske kan det till och med hända att eld kan slå ut på golvet. Med andra ord en hel del som ska begrundas när du ska planera vilket golv du vill ha.

Samma ytor med olika förutsättningar

När du ska välja ett industrigolv i Stockholm kan det verka ganska lätt. Du vill ha ett tåligt golv som är lätt att rengöra. Men eftersom industrier har stora lokaler med ibland flera olika funktioner i samma rum, så kan det sätta oanade påfrestningar på golvet. I ena änden kan det vara vått och kallt. Medan det i den andra änden kan vara mycket varmt, med slitage av maskiner samt hård belastning. Till och med de mycket tuffa betonggolven kan vara opassande och då kan du få tänka till lite extra. Finns det inget golv som passar över hela ytan så går det att dela golvet eller att infatta något annat golv på ett eller flera partier.