En enkel renovering med lackering

När köket börjar se mer än lovligt sjaskigt ut funderar många på en helrenovering. Är skåpen fortfarande funktionella är det dock ett vettigt alternativ att istället lackera luckorna.

Våra kök är utrymmen vi älskar att renovera och pyssla om. Inget konstigt med det. Vi tillbringar mycket tid i köket och det är alldeles självklart att det då ska vara både funktionellt och mysigt. Slitna, bleknade och trasiga köksluckor bidrar inte med något positivt alls. Många gånger är det ändå en alldeles för drastisk åtgärd att slänga ut hela inredningen.

Fungerar dina köksskåp? Är dina vitvaror i fin form även de? Kakel och målning som du trivs med? Då kan man lugnt säga att det finns bättre alternativ.

Beaktar vi miljöaspekten är det katastrofalt dåligt att slänga ut fullt fungerande skåp för att luckorna är slitna. Det finns ju färg!

Konkurrens och marknadsvärde i större städer

Du renoverar och fixar inte bara för dig själv idag. I framtiden kanske du väljer att sälja din bostad på en tuff marknad. Det finns tusentals hem i exempelvis Stockholm och varför skulle en köpare välja att köpa just din lägenhet? Faktiskt så kan en del av framgången vissa har handla om en väl utförd lackering av köksluckor i Stockholm.

Att lackerna köksluckorna visar på både omsorg om miljön och om din bostads utseende och funktion. Du får luckor som ser helt nya ut till en bråkdel av nypriset. Du får dessutom ett otroligt fräscht kök på köpet och bonuspoäng för ett hållbart beteende.